2 Autan myggespray og insektspray købes her.
Autan

Der er vel næppe noget, der kan spolere de skønne sommeraftener og solrige ferienætter, som den summende lyd af myg og andre flyvende væsener, og ikke mindst de efterfølgende dage med kløe og hævelser efter insektbid, er noget, de fleste ønsker at undgå. Med myggespray og andre produkter fra Autaner du godt på vej til at forebygge dette scenario!

50 års ekspertise 

Autan har over 50 års ekspertise i at fremstille produkter, der beskytter ikke alene mod myg, tæger og andre insekter, men som også kan afhjælpe andre stik fra fx brændenælder og brandmænd. Det er derfor ikke uden grund, at Autan er førende på markedet. Ikke mindst Autan myggespray i dens forskellige udformninger er kendt og elsket for at redde utallige ferie- og sommeraftener.

Autan myggespray fås i en praktisk emballage og i forskellige størrelser, så den er lige til at have med på ferien. Man kan vælge imellem Autan myggespray, der også beskytter imod tæger, en Active-version, der holder længere ved sportslige aktiviteter og ikke mindst den tropiske version Autan myggespray tropical, der er yderst velegnet, hvis rejsen går mod de varmere himmelstrøg. Autan myggespray tropical beskytter ikke alene mod almindelige, hjemlige myg, men også mod tropiske og såkaldte tigermyg.
Er skaden sket og har myggen fået ram på dig, er den kølende insektspray fra Autan god at have ved hånden.
 Autan kølende insektspray påføres hudområdet, hvor huden er blevet ramt, og med sin kølende effekt sikrer sprayen en langvarig smerte- og irritationslindring.