2 AudiClean Ørerens til opløsning af ørevoks
AudiClean

Audiclean renser skånsomt dine ører
Audiclean er et nyt øre-rense-system, hvor du skånsomt og sikkert kan rense dine øregange. Audiclean er lavet af effektive ingredienser fra havet, og den er mild og skånsom mod ørerne. Du kan bruge Audicelan regelmæssigt, når du går i bad, og få renset snavs og overskydende ørevoks væk, så øregangene altid føles rene. 

Audiclean fjerner effektivt ørevoks

Dine ører producerer ørevoks for at beskytte dine øregange mod urenheder, men brug af vatpinde fører ofte til, at man får skubbet den beskidte ørevoks endnu længere ind i øret, i stedet for at få den ud. Audicleanrenser skånsomt dine øregange og er et sikkert alternativ, der effektivt renser dine ører uden at komme i kontakt med trommehinden. Audiclean er et godkendt produkt, som anbefales af øre-næse-halsspecialister.Audiclean er specielt designet til at passe til øregangenes form, så det føles behageligt at rense ørerne. Du kan føle dig tryg ved, at rensevandet ikke kommer i kontakt med dine trommehinder. Hygiejnen er i top, når du anvender dette produkt, og du behøver ikke at bekymre dig om, at rensevandet løber tilbage i flasken.

Køb Audiclean hos Mecindo

Du kan købe Audiclean hos Online Apoteket Mecindo.dk og selv prøve, hvor skånsomt og effektivt produktet er. Når du køber varer i vores webshop, får du billig fragt og en leveringstid på kun 2-4 hverdage.