2 Articare nedkøling af skader - Engangspose til nedkøling
Articare

 

Articare isposer til sportsskader er et oplagt løsningsmiddel til dine småskader. Articare isposer til sportsskader bidrager med hurtig smertelinding via deres kuldeterapi, og deres ry matcher deres kvalitet perfekt. Brugere af articare er gennemgående tilfredse, og deres isposer til sportsskader udfylder deres opgave optimalt. Så har du brug for et nemt og effektivt middel mod dine sportsskader, behøver du ikke kigge længere. 

Lindrer hævelse og smerter.

Articare er ideelt til at lindre hævelse, så det ikke kommer ud af kontrol. Deres isposer til sportsskaderpasser perfekt til små skader, der kan udbedres via kuldeterapi. Articare isposer til sportsskader har en kølende effekt, der varer i 30 minutter, og det er nemt og hurtigt at anvende. Articare aktiveres ved at trykke på posen, der derefter skal placeres på stedet, hvor smerten er opstået. Isposen bør derefter blive liggende på stedet i 20 minutter for den maksimale effekt. Kuldeterapi kan anvendes som skadeslindring hver 2-3 timer. Denne ispose kan bruges én gang. Articare isposer til sportsskader kendetegnes ved, at det er nemt at bruge, det er nemt at aktivere, og de holder sig koldere i længere tid, sammenlignet med lignende produkter. 

Køb lindring af sportsskader online

Articare har et stort udvalg af produkter til bekæmpelse af skader, og dele af deres sortiment finder du på mecindo. Du kan købe produkter fra Articare på mecindos online apotek til billig fragt og hurtig levering.