AromaStick

Prøv en AromaStick med økologiske æteriske olier. En AromaStick giver med sin duft en øget koncentration, et øget fokus, skaber balance og afslapning i kroppen. Læs mere om AromaStick og køb online i dag.


Hvad er en AromaStick?

En AromaStick er en stick/stift med duft, der bidrager til afslapning, tankero, balance og koncentration. Idéen bag AromaStick kom sig af, at naturen kræfter skulle formes til et simpelt format – i dette tilfælde en stick der er nem at have med overalt. 

Hvorfor lige dufte? Mange finder det dejligt når en vellidt duft mødes. Det kan være dufte der minder én om barndommen, om en ferie eller en anden behagelig situation. Derfor er idéen med AromaStick at give dig en sådan følelse i kroppen lige når du har brug for det.

AromaStick har hjemme i Schweiz og der anvendes udelukkende økologiske æteriske olier.


De forskellige dufte

På mecindo.dk finder du seks forskellige AromaSticks. Hver især har de deres egen duft og virkning på kroppen:

 • AromaStick Relax
  Indeholder lavendelolie, mandarinolie og vaniljeolie. AromaSticken hjælper dig til at slappe af i en hverdag hvor du har travlt. Du kan bruge den i løbet af dagen, eller slutte dagen af med AromaStick Relax lige inden sengetid.

 • AromaStick Focus
  Indeholder pebermynteolie, rosmarinolie og kanelbarksolie. Ved at bruge AromaStick Focus, skærpes din opmærksomhed og gør dig klar til dagens opgaver.

 • AromaStick Calm
  Indeholder bergamotolie, lemonolie, cedertræolie, vaniljeolie og salvieolie. Virker beroligende på krop og sjæl og sørger for, at du har kontrol over dagen.

 • AromaStick Refresh
  Indeholder eukalyptusolie og mentololie. Lige netop disse to olier er fantastiske til at opfriske kroppen. Brug den i koldt vejr, ved forkølelse og i andre situationer hvor du har brug for at trække været renere. 

 • AromaStick Energy
  Indeholder pebermynteolie, grapefrugtolie og rosmarinolie. Har du brug for ekstra energi i løbet af dagen, er denne stick helt perfekt. 

 • AromaStick Balance
  Pebermynteolie, cypressolie, geraniumolie og ingefærrodsolie. Holder kroppen i balance, og hjælper dig til at bevare overblikket. 


Hvordan virker en AromaStick?

AromaStick virker ved at dreje, indånde og opleve duftens virkning på kroppen. Mængden og koncentrationen af duftmolekyler er høj i en AromaStick, og derfor reagerer kroppen stærkere når duften kommer fra denne. 

Duften kommer direkte ind i næsen, uden at blive forstyrret af andre dufte i nærheden. Ifølge et studie i 2016 påvirker duften fra en AromaStick kroppen mere end 300% så meget, som en anden duft der kan være i et lokale eller i naturen.


Køb din AromaStick på mecindo.dk 

Hav altid en AromaStick med i lommen, i tasken eller i hjemmet. Den er fantastisk og kan bidrage med det sidste i enhver situation. Køb din nye AromaStick allerede i dag, og få den leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul