Spar
11%

Aromandise Kalabaskrus M. Stålsugerør (Bombilla)

Smukt kalabaskrus med tilhørende stålsugerør til traditionel mate

1 stk
Vejl. Pris 173 kr 153,95 kr
På lager | Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger

Beskrivelse

Prøv den smagsfulde og lækre Aromandise matedrik, som er traditionelt lavet i et smukt kalabaskrus.

Mate er en traditionel, sydamerikansk drik, som drikkes for den dejlige smag og koffeinindholdet, men også grundet den sociale tradition, der er omkring drikken.

Drikken koges op på de smagsfulde mateblade, som efterlader en rig og lækker smag. 

Det unikke krus er udhulet af flaskegræskar, mens sugerøret og kraven på kruset er fremstillet i rustfrit stål.

Sugerøret, også kaldet bombilla, er et traditionelt redskab der benyttes når man drikker mate.

Der udstyret med et praktisk filter i bunden, så du ubesværet kan nyde drikken uden at få uvelkomne mateblade med op gennem sugerøret.

Kruset indeholder 200 ml. 

 

Derfor skal du vælge Aromandise Kalabaskrus

  • Traditionel sydamerikansk drik
  • Lavet på velsmagende mateblade
  • Unik krus lavet af flaskegræskar
  • Bombilla sugerør i rustfrit stål 
  • Indeholder 200ml

 

Brugsanvisning:

Kalabaskruset er lavet af et udhulet flaskegræskar, og derfor anbefales det, at følge disse instruktioner før brug for at fjerne støv og rester, men også for at gøre kruset vandtæt og udfylde eventuelle smårevner.

Før du bruger kalabaskruset for første gang, skal du fylde kruset 3/4 op med mateblade og fylde op med varmt vand. Lad det stå sådan i 12 timer.

Tøm derefter kruset: tag alle matebladene op med en ske, skyl kruset med rent vand, og skrab let indersiden af kruset med en ske, for at løsne alle eventuelle rester. Tør derefter kruset af.

Sådan laver du mate:

  1. Fyld kruset 1/2 – 3/4 op med mateblade.
  2. Tilt kruset let, så matebladene lægger sig i den ene side og former en naturlig skråning nedad i kruset. Ryst evt. kruset let for at tvinge matebladene på plads. Tryk let på bladene med din bombilla (sugerøret), så matebladene bliver presset let sammen.
  3. Fyld kruset halvt op med koldt vand – dette hældes ned i modsatte side af matebladene, som derefter vil absorbere vandet.
  4. Lad kruset være tiltet i cirka 30 sek. med det kolde vand i.
  5. Kog vand. Vandet til mate bør være 65°-85°C.
  6. Sæt en tommelfinger på mundstykket af bombillaen (sugerøret) og sæt den ned i kruset, der hvor du hældte koldt vand i.
  7. Fyld op med kogt vand (65°-85°C) og nyd en traditionel mate.

Vedligeholdelse:

Sørg for at vaske, samt grundigt tørre dit kalabaskrus efter brug, så der ikke efterlades fugt på krusets inderside.

 

Skriv en anmeldelse
Aromandise Kalabaskrus M. Stålsugerør (Bombilla)

Captcha
Captcha