2 Aquafresh tandpasta med mintsmag - Køb tandpasta online

Aquafresh


Viser 1 til 1

Aquafresh

Aquafresh er et af Danmarks førende mærker indenfor tandpleje og mundhygiejne. Aquafresh er internationalt anerkendt for deres milde og effektive pleje af vores tænder, og deres tandpasta indeholder mikroaktive bobler, der kendetegner deres extreme clean princip. Denne teknologi, som kun Aquafresh benytter, skaber en friskheds fornemmelse, der ikke ses bedre på det danske marked.
Denne tandpasta fra Aquafresh bruger samtidig formlen "triple protection", der sørger for, at deres produkt kan udkonkurrere de andre mærker, når der kommer til renhed og friskhed. Aquafresh er, med god grund, en af de førende producenter indenfor tandpasta-industrien. Deres produkter har et gennemgående godt ry, og de scorer altid højt i kvalitetsundersøgelser.

Allergivenlig tandpasta

Aquafresh fører en lang række produkter indenfor tand- og mundpleje. Herunder kan du finde deres tandpasta, og lad dig endelig inspirere af resten af deres sortiment. Aquafreshs produkter indeholder ikke gluten, og deres emballage indeholder ikke latex. Aquafresh har valgt dette for at tage hensyn til nogle af de mest almindelige allergier. 

Køb Aquafresh hos Mecindo

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af mund- og tandpleje. Vi fører dele af Aquafresh's store sortiment, og når du køber online her i webshoppen, får du billig fragt og levering i løbet af kun 2-4 hverdage.