2 Aqua Guard Sokker - Beskyttelse mod forvorter i badet

Aqua Safe

Aqua guard kvalitetsprodukter

Aqua guard badesokker er et produkt designet til at beskytte mod mulige fodvorter og andre fodsygdomme i badeområder. Aqua guard badesokker er et fantastisk produkt i et enkelt og funktionelt design. Sokkerne udfylder sin opgave til perfektion, og kunder er generelt meget tilfredse med produktet. Aqua guard er et af verdens førende mærker inden for tilbehør til svømmebade, og de er internationalt anerkendt for deres velfungerende produkter og enkle design. 

Beskyttelse mod fodsygdomme

Aqua guard vandtætte sokker giver en sikker beskyttelse mod fodvorter, ligtorne eller lignende fodsygdomme ved våde overflader, der er forurenede. Du kan både bruges Aqua guard sokken i badet, swimmingpoolen, omklædningsrum, spabade osv. Kort sagt, alle steder der er våde. Sokken er formet så den naturligt tilpasser sig fodens form, og dette giver en enkel og nem påsætning og en behagelig følelse på foden. 

Sådan bruges de

Aqua guard sokker er markeret med venstre og højre. Når du bruger sokkerne, bør du altid følge disse anvisninger. Sokken påføres forsigtigt for optimal virkning. For at gøre sokken lettere at svømme i, eller nemmere at tage på, kan du vælge at klippe hul til spidsen af tæerne.
Køb aqua guard produkter på Mecindos online apotek og få billig fragt og hurtig levering.