Anusol Stikpiller

Mod hæmorider, analkløe og rifter ved anus

Anusol Stikpiller

Mod hæmorider, analkløe og rifter ved anus

39,95 kr

Betal hurtig og sikkert med Mobilepay

12 Stikpiller

Ikke på lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

39,95 kr

Beskrivelse

Anusol Stikpiller tilbyder effektiv intern lindring, der leverer en afmålt dosis inde i endetarmsåbningen. Den specielle form sikrer, at du får en fuld dosis medicin, hvor det er nødvendigt.

Produktbeskrivelse

Anusol Stikpiller vil hjælpe med at lette smerter og ubehag forbundet med hæmorider, og anale revner. Denne formel indeholder aktive ingredienser, der lindrer og beskytter de udsatte områder, for at hjælpe med at reducere hævelse, forhindrer bakterievækst og kan fremme kroppens naturlige helingsproces. Disse stikpiller er beregnet til at blive placeret i endetarmsåbningen og er specielt formet til at sikre, at du får en fuld dosis af medicinen, hvor det er nødvendigt. Hæmorider kan være meget smertefulde og ubehagelige; start med at lindre din smerte med Anusol idag.

Instruktion

Voksne og ældre: Indsæt en stikpille morgen og aften, plus efter hver toilet hvis nødvendigt. En lille Anusol creme eller salve kan anvendes til at bistå indføringen. Børn: Anbefales ikke.

Advarsel

Anbefales ikke til børn under 12 år.

Bivirkninger

Medicin og dens mulige bivirkninger kan påvirke de enkelte personer på forskellig vis. Følgende er nogle af de bivirkninger, der er kendt for at være forbundet med denne medicin. Fordi en bivirkning er angivet her, betyder det ikke, at alle mennesker, der bruger denne medicin, vil opleve denne eller nogen anden bivirkning:

  • Overfølsomhed eller allergiske reaktioner.
  • Brændende fornemmelse.

Aktive ingrediens

Hvid eller knækket-hvid stikpille indeholder:

Zinkoxid 296 mg, bismuthoxid 24mg, Balsalm Peru 49 mg, bismuthsubgallat 59 mg.

 

Produktinformation

Mængde 12 Stikpiller
Producent Anusol
Produktnummer 62
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5010123729004

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på