Anusol Plus HC salve

Salve mod hæmorider, analkøe og rifter ved anus

Anusol Plus HC salve

Salve mod hæmorider, analkøe og rifter ved anus

49,95 kr

15 Gram

På lager

Fragt 29kr
(2-4 hverdage)

49,95 kr

Beskrivelse

Anusol Plus Hc salve bidrager til at lindre smerter og ubehag forbundet med hæmorider. Denne salve indeholder aktive ingredienser, der lindrer og beskytter de udsatte områder og hjælper med at reducere hævelse, forhindrer bakterievækst og kan fremme kroppens naturlige helingsproces.

Produktbeskrivelse

Anusol Plus Hc salve vil bidrage til at lindre smerter og ubehag forbundet med hæmorider. Denne salve indeholder aktive ingredienser, der lindrer og beskytter de udsatte områder og hjælper med at reducere hævelse, forhindrer bakterievækst og kan fremme kroppens naturlige helingsproces. Hæmorider kan være meget smertefulde og ubehagelige; start med at lindre smerten i dag med Anusol.

Instruktion

Til anal anvendelse.

Voksne over 18 år: Rens det berørte område grundigt, tør det og påfør salven på en gazeforbinding. Brug salven om natten, om morgenen og efter hvert toiletbesøg op til maksimalt 4 påsmørelser om dagen. For indvortes komplikationer: brug den rektale dyse som leveres med salven og rens den efter hver anvendelse. Må ikke anvendes i mere end 7 dage i træk. Børn (under 18 år): Anbefales ikke.

Advarsel

Må ikke anvendes under graviditet uden lægehjælp. Hvis du konstant lider af hæmorider og hvis tilstanden ikke forbedres, eller hvis der opstår blødning fra endetarmen, skal du kontakte din læge.

Aktive ingrediens

Aktive ingredienser (% w / w): Hydrocortisonacetat 0,25, Bismuth Oxide 0.875, zinkoxid 10.75, bismuthsubgallat 2.25, Balsam Peru 1.875, benzylbenzoat 1.25. Andre ingredienser: vaseline, calciumhydrogenphosphat, vandfri lanolin, kakaosmør, ricinusolie, lys kaolin, magnesiumstearat.

 

Produktinformation

Mængde 15 Gram
Producent Anusol
Klassifikation Apoteksforbeholdt lægemiddel (P)
Produktnummer 60
Pakning Engelsk eller flersproget
GTIN/EAN-13 5010123661618
Bemærk: Vi tager ikke lægemidler retur. Dette skyldes, at vi som apotek skal kunne garantere og dokumentere, at lægemidlerne har været opvaret korrekt, hvilket ikke er muligt for os når produktet har været ude af apoteket.

Anmeldelser (0)

Ofte købt sammen med

Andre så også på