2 Anthisan mod insektbid og kløe - Køb online her
Anthisan

Gå ud i naturen med Anthisan
Du kender fornemmelsen. Bedst som du nyder solen, den friske luft og naturen omkring dig, mærker du pludselig den sviende kløe, som ødelægger resten af turen for dig. Det undgår du med Anthisan. 
Anthisan er en antihistaminholdig creme, som effektivt lindrer de ubehagelige følger af, at du er blevet stukket af en brændenælde eller et insekt.

Let at bruge

Du smører ganske enkelt Anthisan creme direkte på huden. Når du bliver stukket af en brændenælde, en hveps eller af myg, udløser din krop stoffet histamin. Reaktionen kender du – kløe, svie og smerter. Histaminet får huden til at reagere med væskeansamlinger, så den hæver og bliver rød eller udvikler væskefyldte blærer. Anthisan indeholder mepyraminmaleat, som hæmmer udskillelsen af histamin, så den virker lindrende på irriterende og generende kløe, smerter og hævelser.

Hav hjælpen parat

Hav altid den lille, handy tube Anthisan med dig, når du færdes på steder med risiko for nærkontakt med stikkende og bidende insekter. Er du hypersensitiv over for insektstik, vil du have særlig gavn af Anthisan.
Cremen er velegnet til børn fra 2 år og opefter. Befinder du dig i et fremmed miljø med ukendte planter og insekter, f.eks. malariamyg, bør du konsultere en læge. Gør din færden i naturen til en vellykket oplevelse fra først til sidst, også bagefter - med Anthisan.