2 Anodesyn salve og stikpiller mod hæmorider og analkløe
Anodesyn

Anodesyn salve er det oplagte middel mod den smerte og irritation, der opstår i forbindelse med hæmorider, analkløe eller sår og rifter ved anus. Salven er anerkendt blandt specialister og læger i Danmark, og anodesyn kendetegnes generelt ved positive tilbagemeldinger og høj anerkendelse inden for medicinalindustrien. Har du problemer med hæmorider eller måske blot en mild irritation omkring anus, er anodesyn altså produktet for dig. 

Lindrer smerter og fremmer heling.

Anodesyn både lindrer smerte og frembringer øget, hurtigere og mere effektiv heling. Anodesyn salve virker ved at lindre smerte omkring anus. Dette fungerer ved hjælp af en teknologi, der virker ved hjælp af to aktive stoffer: Lidokain og Allantoin. Lidokainen står for den lokal bedøvende effekt, og det er altså dette stof, der lindrer smerten, kløen, svien og irritationen i området omkring anus. Allantoin er derimod stoffet der sørger for at fremme helingen ved den irriterede hud. Det er altså denne kombination, der sørger for, at du opnår den optimale heling præcis dér, hvor du har brug for det. 

Køb behandling til hæmorider online

Mecindo sælger både salve og stikpiller fra Anodesyn, og Mecindo garanterer naturligvis for kvaliteten af disse produkter. Vi er enormt glade for samarbejdet med Anodesyn, og vi kan sagtens forstå, at deres produkter har opnået deres fantastiske ry inden for medicinal industrien.