Annemarie Borlind Natural Beauty


Annemarie Börlind 

Hudpleje med naturlige ingredienser  

Hos Annemarie Börlind finder du et stort udvalg af hudpleje med naturlige ingredienser i høj kvalitet. De naturlige ingredienser i produkterne velegnet til alle hudtyper, og til dig der gerne vil undgå skadelige kemikalier. Gør noget godt for dig selv og din hud med plejeprodukterne til hele kroppen fra Annemarie Börlind. 

 

viser 1 til 48 af 183 (4 sider )

Annemarie Börlind: 

I 1959 blev Annemarie Börlind grundlagt med idéen og filosofien om, at hudpleje skal være naturlig, helende og fremstillet med respekt for naturen. Ingredienserne der anvendes i hudpleje og naturkosmetik fra Annemarie Börlind, stammer fra økologisk landbrug eller er samlet i naturen. Vandet der anvendes i produktionen, er fra Annemarie Börlinds egen kilde hvor vandet kommer til overfladen fra mere end 160 meters dybde. 

 

Bæredygtige produkter

Naturen fungerer både om rollemodel samt inspiration for Annemarie Börlind. Derfor gør de også hvad de kan, for at passe på naturen og miljøet omkring os. Bionedbrydelige og uskadelige ingredienser udgør tilsammen det enkelte Annemarie Börlind plejeprodukt eller kosmetikprodukt. 

Uanset hvorfra ingredienserne kommer, gør Annemarie Börlind meget ud af, at de implicerede får den løn de bør have, samt støtter de de lokale i nærområdet.   

 

Plejeprodukter fra Annemarie Börlind

På grund af de mange fantastiske plejeprodukter, har Annemarie Börlind modtaget flere priser for deres innovative og kvalitetsfyldte arbejde. Nogle af priserne er:

På Mecindo.dk finder du flere end 210 produkter fra Annemarie Börlind. Det er altså rigtigt mange – og derfor har vi herunder beskrevet de overordnede kategorier inden for brandet:

 

Ansigt

Til ansigtet har Annemarie Börlind udviklet en lang række plejeprodukter, til alt fra normal hud til uren hud. 

Ifølge Annemarie Börlind, bør alle have adgang til plejende, skånsomme og effektive plejeprodukter – uanset hudtype. De forskellige serier består af både ansigtsvask, ansigtscremer, øjencreme og olier. Læs mere om hudplejeserierne fra Annemarie Börlind herunder:

 • Purifying Care
  Serien ”Purifying Care” er specielt udviklet til fedtet eller uren hud. Produkterne har en god virkning, og renser og fugter huden skånsomt. 
   
 • Energynature
  Vælg ”Energynature” hvis du har normal eller tør hud. Produktserien nærer og plejer huden, samt forebygger tidlig aldring af huden. 
   
 • Combination Skin
  Kombineret hud kræver særlig pleje, og her er ”Combination Skin” serien det rette valg. Produkterne absorberes hurtigt af huden, og efterlader den beskyttet og blød.
   
 • Rose Dew
  Det er ikke kun alderen der er hudens fjende. Forurening, vejret og medicin påvirker også huden. ”Rose Dew” serien både fugter og plejer huden nænsomt. 
   
 • ZZ Sensitive
  ”ZZ Sensitive” beskytter huden og gør den samtidig blød. Sensitiv hud har brug for særlig pleje til at styrke hudens barriere.
   
 • Aquanature
  Er din hud dehydreret? ”Aquanature” fugter intensivt og efterlader huden frisk, blød og sund. Hud over 30 år kræver især ekstra fugt, da fugtbindingen herefter falder drastisk og de første tegn på aldring viser sig. 
   
 • LL Regeneration
  Fra 30årsalderen ændrer huden sig. Både af naturlige årsager, men også pga. påvirkning fra omgivelserne og mindre søvn. Huden bliver mere trist og slap, og derfor bør du give den daglig pleje. ”LL Regeneration” bestytter, regenererer og revitaliserer huden.
   
 • System Absolute & System Absolute Light
  Moden hud har brug for pleje der modarbejder aldringstegn. System ”Absolute” minimerer rynker og forbedrer hudens elasticitet. 
   
 • Naturoyale
  ”Naturoyale” er en serie af anti-aging plejeprodukter. Serien fremmer hudens naturlige cellefornyelse og giver en opløftende effekt. 
 

Krop

Jo sundere og stærkere huden er, jo bedre beskyttet mod udefrakommende påvirkninger er den. Desuden vil en daglig pleje af huden give den en smuk naturlig glød, samt gøre den glattere og blødere. Oplev en følelse af friskhed og balance ved brug af de fantastiske Annemarie Börlind kropsplejeprodukter.

Udvalget af kropsplejeprodukter inkluderer bl.a. bodylotions, kropsolie, kropsvask og deodoranter. Huden er især modtagelige for cremer, lotions og olier efter badet. Det varme vand både udtørrer huden og åbner porerne. Brug gerne en effektiv bodylotion eller body balm efter badet når huden er tør. Annemarie Börlind Bodylotion fugter og nærer huden intensivt. 

 

Makeup

Makeup fra Annemarie Börlind understøtter din naturlige skønhed. Ingredienserne er nøje udvalgte, og udgør tilsammen nogle skånsomme, effektive og smukke makeupprodukter. 

Udvalget af makeup fra Annemarie Börlind består f.eks. af:

 • Mascara
 • Øjenskygge
 • Læbestift
 • Lip gloss
 • Pudder
 • Concealer
 • Neglelak

Du kan med fordel rense og pleje ansigtet både morgen og aften. Huden kan afgive en del hudfedt og sved i løbet af natten, og derfor får du en sundere hud og et bedre resultat ved brug af makeup, hvis du også renser den om morgenen. 

Til rens af ansigtet har Annemarie Börlind flere i deres udvalg. Vælg den der passer til din hudtype og undgå unødvendige hudirritationer. Til sensitiv hud bør du bruge Annemarie Börlind ZZ Sensitive Mild Cleansing Emulsion, som er en mild og effektiv rensemælk. Til fedtet hud bør du derimod vælge Annemarie Börlind Purifying Care Cleansing Gel

Fugt huden efterfølgende med en ansigtscreme. Hvis det er muligt, alt efter din hudtype, kan du med fordel vælge en dagcreme til om dagen, og en natcreme til om natten. Dagcremen giver, ud over fugt, også beskyttelse mod udefrakommende bakterier, forureninger og lignende. 

 

Hår

Hårplejeprodukterne fra Annemarie Börlind, er med deres naturligt aktive ingredienser nærende og plejende for alt slags hår. Uanset hvilken shampoo eller balsam du vælger.

Du finder både shampoo derforebygger skæl, reparerer håret, fugter håret og giver håret volumen. Om sommeren kan du spraye solbeskyttelse i håret. Annemarie Börlind SUN protection kan bruges før og under solbadning, hvor produkterne til sammen beskytter håret mod udtørring. 

 

Sol

Når du bruger et af solprodukterne fra Annemarie Börlind, opnår du en effektiv solbeskyttelse. Desuden nærer og plejer planteingredienserne huden effektivt. 

Når du skal vælge solcreme, er det ikke helt lige meget, hvilken solfaktor du vælger. De fleste solcremer har en faktor mellem 15 og 50+.

 • Solcreme faktor 15: anbefales til personer med lys, gylden og mørk hud. Blokerer for 93 % af solens UV-stråler.
 • Solcreme faktor 30: anbefales til personer med lys hud der opholder sig i stærk sol. Blokerer for 96 % af solens UV-stråler.
 • Solcreme faktor 50+:  anbefales til personer med meget lys hud der opholder sig i stærk sol. Blokerer for 98 % af solens UV-stråler.
 

Mænd

Er du mand, og går du op i at pleje din hud? ”For men” produkterne er en række af effektive, nærende hudplejeprodukter specielt fremstillet til mænd. Sortimentet indeholder bl.a. creme, shower gel, aftershave og shave gel. 

Når du barberer dig med skraber, irriteres huden og det kan resultere i irritation, kløe og røde knopper. Ved at bruge en ansigtscreme, fugtes huden intensivt samtidig med at rødme og kløe forebygges eller mindskes. 

For det bedste resultat af din barbering kan du med fordel anvende Annemarie Börlind For Men Caring Shaving Cream, som plejer og beskytter huden under barberingen. Efterfølgende kan du påføre Annemarie Börlind For Men After Shave Balm, som lukker hudens porer så snavs ikke kan sætte sig og give rødme. Slut af med Annemarie Börlind For Men Anti-Ageging Cream Revitalizing – en ansigtscreme der fugter huden og beskytter den mod alle dagens udfordringer og påvirkninger. 

 

Populære produkter fra Annemarie Börlind

Udvalget af plejeprodukter fra Annemarie Börlind er stort, men alligevel er der nogle produkter der er mere populære end andre. På mecindo.dk er især disse produkter populære:

 

Køb Annemarie Börlind produkter på Mecindo.dk

Find og køb de naturlige, effektive og milde hudplejeprodukter fra Annemarie Börlind her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dem leveret inden for kun 2-4 hverdage. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice