2 Anhydrol antiperspirant til dig der sveder meget

Anhydrol

Anhydrol antiperspirant er et effektivt middel mod uønsket sved. Har du svært ved at gå nogen steder uden at få svedpletter under armene? Du har det ikke nødvendigvis hårdt, men dine armhuler, fødder eller hænder har alt for let til overdreven svedproduktion? Passer denne karakteristik på dig, og ønsker du at gøre noget ved det, er anhydrol produktet der løser dine problemer.Anhydrol er et fantastisk produkt, der gør en ende på dine svedproblemer, og gør dig i stand til at slappe af i din hverdag, uden at du behøver at tænke på, om du har pletter under armene. 

Lad Anhydrol virke om natten

Anhydrol virker ved, at du påfører det, inden du går i seng, så det kan gøre sit job om natten, mens dine svedkirtler er mindst aktive. Anhydrol skal vaskes af om morgenen. Vær opmærksom på at huden skal være helt tør inden du bruger det, ellers kan det medføre en ubehagelig svie. Anhydrol bør påføres 1-2 timer inden du skal sove, så det kan nå at lufttøre fuldstændigt, inden du falder i søvn, så du undgår at vågne op om natten af svie. 

Køb Antiperspirant online

Hos Mecindo finder du et fantastisk udvalg af produkter beregnet til personlig pleje. Mecindo sælger kun produkter af høj kvalitet, og når du køber fra vores online apotek, får du billig fragt og hurtig levering.