Anal plug

Hvis du/I holder af at lege anale sexlege, så har I nok brug for en god anal plug til legene. Hos Mecindo finder I anal plugs i forskellige former og størrelser fremstillet i forskellige materialer. Hvis I er nybegyndere, så tænk over at købe en mindre anal plug eller måske et sæt med plugs i forskellige størrelser. Eller køb to- eller tredelte plugs, der gradvist bliver større. Som ved alle andre sexlege er det vigtigt ikke at fremtvinge nogen noget. Ved analsex er dette en særdeles vigtig regel, og enhver partner bør lytte til sin partners ønsker om at stoppe legen.


Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)

Anal plug

Vælg en anal plug i det materiale, du foretrækker

Anal plugs fremstilles i flere forskellige materialer. Vælg en anatomisk formet plug i et bøjeligt materiale eller en plug fremstillet i glas, så den kan afkøles til det iskolde gys eller opvarmes, hvis det er det, du bedst kan lide. Vælger du en anal plug i glas, ved du også at materialet er både energi- og miljørigtigt og fri for PVC.

Leg anale sexlege med forsigtighed

Ikke alle har lyst til at bruge analt sexlegetøj, og det bør respekteres. Og når I bruger analt sexlegetøj, så gå forsigtigt frem. Nogle tænder meget på følelsen af en anal plug enten til brug i SM lege, eller fordi det bare tænder at f.eks. få begge huller fyldt, og nogle anal plugs kan faktisk sagtens bruges under samleje og medvirker til ekstra stimulering. Skal du placere en anal plug i en partner, så sørg for at gå forsigtigt frem og lyt til din partners ønsker og behov

Hos Mecindo får du hurtig levering

Hos Mecindo afsender vi varerne hurtigt efter din bestilling, og sexlegetøj sendes neutralt, så ingen andre end du selv, ved hvad pakken indeholder, før den åbnes.