Anal legetøj

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Anal legetøj

Køb det rigtige anal legetøj

Inden I går i gang med anale sexlege, er det vigtigt, at I er enige om, hvordan det skal foregå, og hvilke grænser I arbejder med. Det er også vigtigt, at anus bliver rengjort inden sexlegen, og til det kan I købe en analrenser, der skyder vand ind i anus og trækker det ud igen og dermed renser området. Det er desuden vigtigt at bruge en god glidecreme, da det ellers kan være svært at føre ting op i anus. Start i det små f.eks. med en lille butt plug, og find ud af, hvad der gør godt. Derfra kan I bevæge jer ud i større og fyldigere stykker legetøj, vibratorer etc.

Prøv med en gang prostata massage

Prostata er kendt for at være mandens g-punkt, og nogle mænd oplever enorm nydelse og tilfredsstillelse, når prostata blive stimuleret. I kan købe specielle prostata-dildoer, der effektivt masserer prostata. Nogle mænd oplever en hidtil ukendt nydelse, når prostata masseres og stimuleres rigtigt. Her er det igen vigtigt, at I går forsigtigt frem, og at manden siger til og fra, sådan at han opnår tilfredsstillelse og ikke smerte.

Prøv anale "kugler", der kan give ekstra gode orgasmer

Mange får stor tilfredsstillelse ved at få indført anale kugler i anus inden samleje. Analkuglerne sidder som perler på en snor på en "stang", og man kan indføre en enkelt eller flere alt efter behov. Kuglerne bliver siddende under samlejet, og når man når klimaks, trækkes kuglerne ud. Nogle opnår ekstra stor nydelse, når de bruger analkuglerne.