Anal Kugler

Læs mere Skjul

Viser 1 til 4

Anal Kugler

Det er helt i orden at have lyst

Der er intet forkert ved at nyde anal stimulering, og mange oplever en bedre orgasme, når de bruger anal kugler. Du kan også bruge kuglerne, når du er alene og onanerer og ønsker den ekstra pirring, som anal kuglerne kan give dig.

Lav regler for at få god sex

Inden du eller I begynder på anale sexlege, skal I være enige om, hvad det er, I eksperimenterer med; og, som med alle former for sexlege, bør I være rimeligt enige om legen. Husk også at rengøre anus og at bruge en god glidecreme, før I leger disse sexlege. 

Sexlege med anal kugler på en fast stang

Du kan selv nemt styre anal kuglerne; kom godt med glidecreme omkring anus, og før kuglerne forsigtigt op. Har du valgt kugler i forskellig størrelse, der sidder på en stang, kan du nemt indsætte først den lille kugle og derefter lade de større kugler følge efter. Indfør ikke flere kugler, end at du stadig føler dig godt tilpas. Vil du kun have et par kugler ført ind, kan du stadig dyrke sex, når blot din partner tager hensyn. Eller nyd oralsex, mens kuglerne er placeret, hvor du kan lide, at de er. 

Sexlege med anal kugler på snor

Anal kugler på snor presses ind i anus én efter én. Måske ønsker du blot at rumme en eller to kugler, og så lade resten af kuglerne hænge udenfor. Det er lidt nemmere at have samleje, samtidig med at du bruger anal kugler, når du vælger dem, der sidder på en snor. Din partner kan sagtens komme til, og når I eller du når klimaks, trækkes anal kuglerne forsigtigt ud - det er der mange, der opnår en bedre orgasme af.