Mærker

Anal dildo

Læs mere Skjul
Der findes ingen produkter i denne kategori.

Anal dildo

Få den bedste anale dildo

En anal dildo fås både med og uden vibrator, og det er helt op til dig, hvilken du foretrækker. Nogle kan lide at få vibrationerne med, andre vil blot opleve fornemmelsen af en dildo analt. Nogle anal dildoer kan bruges både vaginalt og analt, nogle er to- eller tredelte og kan fungere som en slags anal kugler - du kan altså føre mere eller mindre ind, alt efter hvad du har lyst til.

Køb en anal dildo, der kan afkøles

Nogle tændes ekstra meget, hvis dildoen er afkølet. Er du til den fornemmelse, eller synes du, det lyder tiltalende, så kan du f.eks. købe en anal dildo i glas, der kan lægges i iskoldt vand, i køleskabet eller i fryseren til afkøling. Påfør en god glidecreme, inden den kolde dildo føres ind, og mærk den sitrende fornemmelse af den iskolde dildo - det kan være ekstremt pirrende og give fantastiske orgasmer hos nogle.

Husk, at sexlegetøj skal passes og plejes

Når I leger anale sexlege, er det vigtigt at rengøre området først. I kan købe specielle remedier, der bruges til anal rengøring, og det er en rigtig god idé. Sørg også for at bruge en god glidecreme, der gør, at det er nemmere at placere dildoen. Husk også at respektere hinandens ønsker og behov, og gå forsigtigt frem, specielt når I leger anale sexlege. Det er altid vigtigt at rengøre dildoer og andet sexlegetøj. Måske ønsker du ikke at gøre det lige efter, at I har leget, men husk at få det i orden næste dag. Køb et godt rengøringsprodukt til sexlegetøj, og gem legetøjet væk, når det er rengjort, så det er klar til brug.