2 Alva hudpleje | Køb nemt online til billige priser hos | mecindo.dk

Alva

Alva hudplejeserie er en omfattende serie af produkter, der alle er baseret på naturlige og økologiske ingredienser.

Førende inden for økologisk og naturlig hudpleje.

Gennem mere end to årtier, har Alva været en af branchens helt centrale aktører og har som mål at skabe produkter, der er skånsomme for huden og samtidig er miljøvenlige.

For Alva har det altid været vigtigt at skabe produkter, som bidrager maksimalt til et bæredygtigt miljø og til forbrugernes sundhed. De søger derfor konstant efter nye måder at udvinde og anvende naturens råstoffer.

Alva Naturkosmetik serien indeholder innovative produkter indenfor alt fra hudpleje til make up produkter.

Alle produkterne er fyldt med naturlige og certificerede økologiske ingredienser, der er kendt for deres effektive og veldokumenterede egenskaber.

De naturlige råstoffer giver Alva Naturkosmetik en optimal og naturlig pleje af din hud og de vigtige indholdsstoffer giver en dermatologisk høj synergieffekt, idet de optages nemt i huden.

Hudpleje med god samvittighed

Alva Naturkosmetik er altid fri for parabener, en type konserveringsmidler der er kendt for at være allergifremkaldende. Det indeholder heller ikke paraffiner eller mineralolier. I stedet anvendes der som basisolie i Alva Naturkosmetik primært jojobaolie i alle cremer og lotions.

Jojobaolie nedbrydes i huden på en måde der gør, at hudens porrer ikke tilstoppes.

Produkterne er ikke testet på dyr og er godkendt af den amerikanske dyrerettighedsorganisations PETA. Hudpleje og makeup serien er endvidere vegansk og Ecocert certificeret.