Africa Organics

Prøv de lækre plejeprodukter fra Africa Organics. Uanset om du mangler ny shampoo, balsam eller bodylotion finder du det her. Produkterne fra Africa Organics er uden syntetiske tilsætningsstoffer, men indeholder i stedet naturlige ingredienser hvoraf flere er af økologisk oprindelse. Læs mere om Africa Organics her på siden og bestil online i dag.


Hvad er Africa Organics?

Africa Organics er et brand indenfor naturlige hår- og korpsplejeprodukter med indhold af planter og urter fra Afrikas natur. Africa Organics bærer desuden Ecocert hvilket betyder, at produkterne fremstilles på en måde der påvirker naturen og miljøet mindst muligt. 

Plejeprodukterne fra Africa Organics indeholder hverken parabener, sulfater, silikno eller animalske ingredienser. At produkterne indeholder naturlige ingredienser, betyder ikke at de ikke er effektive og virker. Tværtimod. 


Ingredienser i Africa Organics

Nogle af de planter der findes i flere af African Organics produkter er:

 • Baobab
  Frugterne fra baobab træerne indeholder en ekstrakt der er naturligt rig på prebiotika og antioxidanter. 

 • Marula
  Olie fra Marula er kendt for sine nærende og fugtgivende egenskaber. Udover at blive anvendt i plejeprodukter, er Marulatræets frugter populære som spise blandt landets elefanter.

 • Mongongo
  Mongongo træet vokser i Kalahari ørkenen og indeholder en fedtsyre, som er gavnlig i plejeprodukter. 

 • Klarhari Melon
  Melonen indeholder omega-6 fedtsyrer og har en fugtgivende og anti-ageing effekt. 

Duften i plejeprodukterne stammer udelukkende fra æteriske olier. Mængden af anvendt olie holdes på et så lavt niveau som muligt, for at mindske allergiske reaktioner. 


Vælg dit plejeprodukt fra Africa Organics

Er du i tvivl om hvilket plejeprodukt du skal vælge, kan du læse mere om de enkelte produkter herunder. Der findes nemlig Africa Organics produkter til ethvert behov, hud- og hårtype.


Bodylotion

 • Africa Organics Bodylotion Kalahari Melon
  En skøn let, ikke-fedtende lotions til hverdagsbrug. Lotionen giver en lækker fugt til huden der holder længe. Derudover indeholder bodylotionen prebiotka, der bidrager til hudens mikroflora og beskyttelse mod udefrakommende bakterier. Lotionen efterlader huden blød, glat og med en flot naturlig glød. Kalahari Melon lotionen fås også i en rejsestørrelse på 40 ml.

Shampoo

 • Africa Organics Shampoo Baobab
  En shampoo mod stresset hår der giver håret en flot naturlig glans, samtidig med at det skadede hår om kapsles af marula olien. Shampooen kan også anvendes til normalt hår.

 • Africa Organics Shampoo Marula
  Marula shampooen er fantastisk til brug hver dag, og er især velegnet til normalt og fedtet hår. Med tilsat mint duft fra æteriske olier der giver en frisk duft og følelse.

 • Africa Organics Shampoo Mongongo
  Shampooen er velegnet til farvet hår da den plejer og beskytter, så farven holder længere. Håret beskyttes tilmed mod solens UV-stråler.

Balsam

 • Africa Organics Balsam Baobab
  Baobab balsam er især velegnet til tørt eller krøllet hår. Med indhold af baobab der frugter håret og Rooibos antioxidanter der beskytter, er du sikret en balsam der får det bedste frem i dit hår. 

 • Africa Organics Balsam Marula
  En balsam til normalt hår som kan anvendes dagligt. Holder håret sundt og flot.

 • Africa Organics Mongongo
  Til farvet hår skal du vælge denne balsam, da den bidrager til at din farve holder længere. Håret vil ikke føles fedtet og gløden er naturlig. 

Hårolie

Body wash

 • Africa Organics Clay Wash Baobab
  En spændende og anderledes vask. Det er ler, men fungerer som en eksfolierende og rensende masse på huden. Efterlader huden blød, glat og ren.

 • Africa Organics Shower Gel Marula
  En frisk shower gel med tilsat mint der giver en frisk, ren og opløftende start på dagen. Huden holdes ren, fugtig og sund.


Køb Africa Organics på mecindo.dk

Udvalget af Africa Organics produkter er spændende, skånsomt og effektivt. Med naturlige ingredienser, heraf flere økologiske er du sikret produkter af høj kvalitet. Shampoo, balsam og lotion er blot nogle af de produkttyper du finder fra det populære brand.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul