ActiGreen

ActiGreen grøn te ekstrakt er en nem, smagfuld og sund måde at indtage grøn te på. Kosttilskuddene med grøn te er økologiske, og indeholder grøn te fra Indonesien og Kina. Giv kroppen masser af antioxidanter og plantestoffer med grøn te ekstrakt fra danske ActiGreen. Læs mere nederst på siden.


Hvad er ActiGreen?

ActiGreen er et brand fra producenten, Bidro. Bidro er en dansk producent af kosttilskud og plejeprodukter, med indhold af Gelé Royal. Bidro blev grundlagt tilbage i 1988 og har siden da specialiseret sig i at udvikle produkter af høj kvalitet. I 2005 overtog Marianne Danielsen virksomheden, efter at have arbejdet der en årrække.

ActiGreen er te og kosttilskud med indhold af koncentreret grønt te ekstrakt. Hvad der gør grøn te ekstrakt så specielt, kan du læse meget mere om herunder.


Grøn te ekstrakt

Den grønne te kommer fra planten med det latinske navn, Camellia Sinensis. Når bladene er blevet plukket, varmebehandles og tørres de. Den te der anvendes i ActiGreen produkterne stammer fra Indonesien og Kina, og er af høj kvalitet og tilmed økologisk. 

Grøn te indeholder polyfenoler som er stærke antioxidanter. Derudover indeholder grøn te mellem 2-4% koffein, som øger fokus, årvågenhed og følelsen af fornyet energi.


Find dit ActiGreen produkt her

Vælg dit ActiGreen grøn te ekstrakt produkt her – der er mange at vælge i mellem, og de er alle økologiske. Læs herunder om de forskellige ActiGreen produkter, og bliv klogere på hvad forskellen er. 

 • ActiGreen Grøn Te Ekstrakt Pulver
  Pulver fremstillet af grøn te ekstrakt. Pakken indeholder 40 breve, hvor hvert brev indeholder en mængde pulver svarende til en kop lækker te.
 • ActiGreen Grøn Te Ekstrakt Ekstra Koncentreret
  Ligesom den almindelige udgave af grøn te ekstraktpulveret, indeholder denne pakke 40 breve. Forskellen er dog, at ekstraktet er i en koncentreret udgave.
 • ActiGreen Grøn Te Komplex 70
  Grøn te komplex 70 indeholder de samme gavnlige næringsstoffer og antioxidanter som tebrevene. Her får du i stedet grøn te ekstrakt i form af tabletter – nemme at sluge, og lige til at tage med på farten. Vælg mellem 60 eller 120 tabletter.
 • ActiGreen Grøn Te med Pebermynte
  Smagfuld grøn te ekstrakt med smag og duft af pebermynte. Pebermynten giver en frisk følelse, og er perfekt sammen med den grønne te.


Hvad er grøn te ekstrakt godt for?

Når du indtager et af ActiGreen te koncentratprodukterne, bør det ikke ske på tom mave. Grøn te påvirker nemlig kroppens optagelse af jern, og derfor skal grøn te og jerntilskud heller ikke indtages på samme tid. Lad der derfor gerne gå mellem 2-3 timer fra du tager grøn te, til du tager jern. 

Husk, at når du hælder vand over teen, skal du nøjes med at bruge 80 grader varmt vand – ikke kogende. Bruger du for varmt vand, fjernes nogle af den grønne tes plantestoffer.


Køb ActiGreen på mecindo.dk

Køb din grønne te ekstrakt fra ActiGreen her på mecindo.dk. Vælg mellem tebreve og tabletter, og mærk hvad den grønne te kan gøre for dig og din krop. Antioxidanterne i den grønne te bidrager til at beskytte kroppens celler mod frie radikaler og stimulerer hele kroppem.

Vi har også et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.  


Læs mere Skjul