2 Actifed, køb behandling af tør hoste og allergi her.
Actifed

Actifed til dig, der lider alle forkølelsens kvaler.
Er du én af de mange, der mindst en gang om året bliver kørt ud på et sidespor, når du bliver ramt af en forkølelse midt i en aktiv og travl hverdag? Er du generet af symptomer, der troligt sætter ind, når pollentallene begynder at stige? Actifed er et præparatet i pilleform, særligt udviklet til at mildne de gener, der forekommer almindeligt i forbindelse med en forkølelse eller en sæsonbetinget allergi.

Hvordan virker Actifed?

Du kender de fleste af symptomerne, der typisk fremkaldes af kroppens histamin: udtrættende hoste og nysen, en næse, der løber, irriterede halsslimhinder, en stoppet næse og åndedrætsbesvær samt rindende øjne. Og oven i alt det får du tilmed forstyrret din nattesøvn. Actifed kombinerer to virksomme stoffer til at mindske disse overfølsomhedsreaktioner. Antihistaminet chlorpheniraminmaleat mindsker kroppens produktion af histamin, og phenylephrin sørger for, at hævelserne i næsen forsvinder, så du kan ånde ubesværet. Vejledende brugsanvisning medfølger, og er du i tvivl om, hvorvidt Actifed kan forenes med eventuel brug af anden medicin, bør du rådføre dig med din læge.

NASA valgte Actifed til Apollo-astronauterne – hvad vælger du?

Hvorfor besværes af disse gener, når Actifed kan afhjælpe dem. Uanset om du oplever voldsomme eller mildere gener under forkølelser eller sæsonbetingede allergianfald, griber det ind i din hverdag. Kom lettere igennem forkølelsen med Actifed.