2 Acriflex gel og creme mod irriteret hud ved bl.a. solskoldning
Acriflex

Har du først fået en solskoldning eller forbrænding, er det godt at have noget førstehjælp til din hud ved hånden. Og her kan Acriflex være præcis det, du har brug for! Acriflex har specialiseret sig i hudprodukter, der virker smertelindrende, genskaber væskebalancen i forpinte hudområder og dermed understøtter helingsprocessen efter hudskader, såsom hudafskrabninger, insektbid, solskoldninger eller forbrændinger.

Kølende gel fra Acriflex

Den kølende gel fra Acriflex er en god creme til øjeblikkelig lindring ved solskoldninger, forbrændinger, udtørret eller irriteret hud. Gelen har en rehydrerende effekt og hjælper til at genoprette væskebalancen i skadet hud. Atriflex's kølende gel kan benyttes på alle former for hudskader, så længe huden ikke er sprukken, eller der er tale om åbne sår. Gelen indeholder hverken alkohol, konserveringsmidler eller parfume. Den er ikke-fedtende og kan benyttes af både voksne og børn fra 6 måneder.

Antiseptisk creme fra Acriflex

Den antiseptiske creme fra Acriflex kan med fordel benyttes, hvis du lider af mindre solskoldninger, forbrændinger, hudafskrabninger, insektbid, blærer eller sprækket og inficeret hud. Acriflex's antiseptiske creme indeholder chlorhexidin, der har en desinficerende effekt og dermed hjælper med at forhindre dit sår, hudafskrabning, insektbid eller lignende i at udvikle betændelse. Er huden stadig ubrudt og uden sprækker og infektioner smøres cremerne fra Acriflex forsigtigt på de udsatte hudområder. Ved åbne sår, hudsafskrabninger og lignende smøres cremen forsigtigt omkring det pågældende hudområde og ved behov kan kan der efterfølgende ligges en forbinding.