2 Acnecide gel mod akne og uren hud køb her!
Acnecide

Føler du, at den urene hud er umulig at komme til livs? Søg ikke længere; Acnecide er svaret på dine bønner. Acnecide rammer og reducerer bakterien der resulterer i uren hud med 95%. Mange mennesker lider af problemer med bumser og uren hud, og dette har Acnecide sat sig for at sætte en stopper for. 
Acnecide er et af verdens førende mærker inden for bekæmpelse af uren hud, og generelt rapporterer brugere om overvældende gode resultater. 

Hvad skal du forvente af Acnecide?

Mange mennesker lider ikke blot af uren hud i ansigtet, men rammes også på bryst og/eller ryggen. Derfor har acnecide både skabt Acnecide gel mod akne og "Acnecide wash". Deres gel skal bruges til ansigtet, mens deres wash skal bruges til kroppen. 
Det kan være svært at bevare tålmodigheden, når man skal bekæmpe bumser og uren hud, men som med andre behandlinger der går efter den underliggende grund til den urene hud, tager Acnecides produkter tid, før de virker optimalt. Acnecide anbefaler, at du observerer dine resultater efter en måned. Hvis du ikke kan se resultater dér, bør du kontakte din læge. 
Acnecide angriber den bakterie der forårsager akne, ved hjælp af en speciel microsphere technology, der sørger for at absorbere overskydende olie i huden.

Hvordan virker Acnecide?

Acnecide Gel  indeholder den aktive ingrediens benzoylperoxid, som bekæmper bumser ved at hæmme aknebakteriens vækst og desuden opløser hudorme. På denne måde angribes både selve bakterien der forårsager bumser såvel som reducerer mængden af steder der kan forekomme udbrud. Acnecide indeholder den samme aktive ingrediens som det, i Danmark, mere kendte middel Basiron og kan benyttes som et alternativ til denne.