2 Aciclovir til behandling af forkølelsessår | Køb hos | mecindo.dk

Alcicovir

Aciclovir er det mest effektive produkt til behandling af forkølelsessår (herpes labialis). Aclicovir er et generisk produkt der indeholder den antivirale ingrediens, aciclovir. Aciclovir bekæmper og nedbryder aktivt den virusinfektion, der er skyld i forkølelsessåret.

 

Generisk produkt

Da Aciclovir er et generisk produkt betyder det, at patentet på produktets formular er udløbet, således at alle medicinalfirmaer frit kan kopiere opskriften. Der er derfor ikke én bestemt virksomhed, der kan markedsføre medicinen og tage en overpris for den, og dermed falder produktionsprisen betragtelig. Generiske produkter er således nøjagtigt lige så effektive og regulerede af myndigheder som de kendte, markedsførte produkter - de generiske produkter er bare meget billigere.

 

Effektiv behandling

Den aktive ingrediens, aciclovir, er helt central for produktets effektivitet. I modsætning til andre behandlingsmetoder angriber aciclovir virusinfektionen, i stedet for blot at isolere forkølelsessåret og lade kroppen tage over derfra. Aciclovir-cremen er nem at anvende, idet du bare skal smøre den på og omkring forkølelsessåret en gang hver fjerde time, og ellers undgå kontakt med såret. I løbet af få dage vil Aciclovir-cremen havde nedbrudt virusinfektionen, så du slipper for både det fysiske og mentale ubehag ved at have et forkølelsessår.