Abrikoskerne pulver

Naturens superkerner

Abrikoskerner er lidt af et superfood fra naturens side. Det latinske navn for abrikoskernerne er Semen Armeniacae Amarum.
Som navnet antyder, er der tale om kerner fra abrikoser. Indholdet af abrikosernes kerner har et særligt næringsrigt indhold, og indmaden fra den enkelte abrikoskerne, der ofte males til abrikoskerne pulver, benyttes som kosttilskud.
Når kernen udtages fra abrikoserne er der tale om en skånsom proces, hvor stenene forsigtigt fjernes, hvorefter de straks males til det eftertragtede abrikoskernepulver.
Derved bevares alle vigtige næringsstoffer, og abrikoskerne pulver er nemt at indtage som et tilskud til en varieret kost. 


Viser 1 til 8

Abrikoskerne pulver

Naturens proteintilskud

Indholdet i abrikoskerner er kendetegnet ved en række vitaminer, specielt B17, der også er kendt under navnet amygdalin, og som ellers kan være en mangelvare i vestlig kost. Derudover findes der i abrikoskernepulver et højt indhold af både protein, umættede fedtsyrer og andre vigtige vitaminer og mineraler.

Mecindo har et stort udvalg af økologiske abrikoskerne produkter

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af ikke mindst økologiske abrikoskerne produkter. 
Blandt andet føres de kvalitetsikrede produkter fra BodyMe.
Her finder du både BodyMe Abrikoskerner, som hele kerner, eller BodyMe Abrikoskerne Pulver. BodyMe Abrikoskerner fås i både pakker af både 50g og 500g. Endvidere kan du få dit tilskud fra den næringsholdige abrikoskerne i kapselform. Her skal d blot indtage en enkelt kapsel i forbindelse med et måltid. Nemmere bliver det ikke!

Nem bestilling hos dit online apotek

Når du har fundet det abrikoskerne produkt, der passer til dig, gør Mecindo det nemt at få bragt dine varer hjem til dig. Bestiller du for mere end 599 kr. bliver dine varer endda bragt uden yderligere forsendelsesomkostninger.