2 Abidec multivitamin - Flydende multivitaminer til børn
Abidec

Stol Abidec for multivitaminer til børn i voksealderen - fra fødsel til 12 år.

Unge kroppe brænder energi hurtigt, og de ​​er altid på farten. Børn har brug for bestemte vitaminer at forblive sunde, men det kan være svært at få dem til at spise ordentligt. Oven i det, kan vitaminer blive brugt op eller forbrændt hurtigt, så det er vigtigt at børnene får deres vitaminer hver eneste dag.

Abidec har været ekspert i vitaminer til babyer og småbørn i generationer - nu ældre børn kan få Abidecs fordele også med dråber, sirup og tyggekapsler til børn fra fødsels til 12 år.

 Sundhedstyrelsen siger, at alle børn mellem 6 måneder og 5 år kunne drage fordel af at tage dråber indeholder vitaminerne A, C og D. Abidec er de mest betroede mærke af vitaminer blandt familier med babyer og små børn.

 Glem ikke, at regeringen oplyser at mindst to portioner af fisk, hvoraf den ene skal være fed så den indeholder Omega 3 fedtsyrer skal spises hver uge. Dog er børn ofte ikke opsat på at spise fisk. Abidec Multivitamin Sirup er en fantastisk måde at toppe op dit barns indtag af omega 3 fedtsyrer