2 Abbott diabetes teststrimler til blodsukkermåling - Køb her
Abbott

Firmaet Abbott udvikler og videreformidler medicin og medicinrelaterede produkter, som kan hjælpe os i vores dagligdag og med vores helbred. Et af de områder Abbott har specialiseret sig i er at hjælpe diabetikere med at måle og kontrollere deres blodsukker. Når du måler dit blodsukker, kender du din sygdom, og Abbotts mission er, at folk med kroniske sygdomme skal kunne leve så godt som muligt med deres diagnose. 

Blodsukkermåling

Når du bliver diagnosticeret med diabetes, bliver du samtidig oplyst om, hvor vigtigt det er at kontrollere blodsukker, administrere insulin, spise sundt samt at motionere. For at kontrollere dit blodsukker har du brug for en blodsukkermåler samt teststrimler. Produktet FreeStyle Lite Teststrimler er bare et af de produkter fra Abbott, som du kan købe hos Mecindo. Disse teststrimler bruges i en af følgende blodsukkermålere: FreeStyle Freedom Lite og FreeStyle Lite.
Teststrimlerne indsættes i apparatet før blodsukkermålingen. Du kan naturligvis vælge et hvilket som helst af produkterne fra Abbott, du skal blot sørge for, at de teststrimler, du køber, passer til det blodsukkermåleapparat, som du har købt.

Lidt mere om Abbott.

Abbott leverer højkvalitets- og tilgængelig medicin og medicinrelaterede produkter, der hjælper mennesker over hele kloden til at leve et sundere og mindre sygdomspræget liv. Abbott medvirker til at hele klodens befolkning er sundere og lever bedre med medicinske diagnoser, end de tidligere kunne.