A. Vogel Echinaforce

Naturlægemiddel til lettere forkølelsessymptomer

200 ml
319,95 kr
Normalpris
På lager | Levering 1-2 dage
FRI FRAGT
Bemærk: Naturlægemidler er undtaget fortrydelsesretten.

Beskrivelse

A. Vogel Echinaforce er et naturlægemiddel der indeholder den naturlige ingrediens echinacea, også kendt som rød solhat.

Tinkturen er fremstillet med friske echinacea planter, hvilket har 3 gange så højt indhold af alkamider end produkter lavet på tørrede planter.

Alkamider spiller en vigtig rolle for immunforsvaret.

A. Vogel Echinaforce kan nemlig både forebygge og behandle forkølelse, og er dermed et oplagt valg til at hjælpe dig igennem "forkølesessæsonen" henover vinter og efterår.
 

Echinaforce - forebyggelse og behandling

Forkølelse kan ramme når som helst, og ofte på de mest uheldige tidspunkter. Men med Echinaforce kan du både forebygge og behandle forkølelsessymptomer. Ved regelmæssig brug kan Echinaforce øge kroppens modstandskraft over for forkølelse, så du er bedre rustet til at modstå de gennemsnitlige 2-3 forkølelser, de fleste af os oplever hvert år.

Skulle du alligevel blive ramt af en forkølelse, kan Echinaforce hjælpe med at lindre symptomer som stoppet næse, småhoste, nys, kradsen i halsen og træthed. Kombineret med gode råd som varme drikke og hvile, kan Echinaforce hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage på fode.
 

Derfor skal du vælge A. Vogel Echinaforce

  • Forebygger og behandler forkølelse
  • Støtter kroppens immunforsvar
  • Godkendt naturlægemiddel