A.Vogel

A.Vogel

På Mecindo finder du et stort udvalg af de naturlige produkter fra A. Vogel – og endda til billige priser. Bliv klogere på hvem A. Vogel er, og hvad der gør deres produkter så specielle. Du kan bl.a. lindre forkølelse, hoste og tilstoppet næse med nogle af produkterne. Læs mere her og bestil online allerede i dag.

Læs mere Skjul

Hvem er A. Vogel

A. Vogel har siden 1923 fremstillet naturlægemidler og kosttilskud bestående af friske blomster, urter og andre planter. Det var Alfred Vogel der i starten af 1900-tallet fik idéen til produkterne, på baggrund af de vise ord ”Naturen giver os alt, hvad vi har brug for for at beskytte og styrke vores helbred”. 

Dengang og dagen i dag holder A. Vogel til i Schweiz, hvor produktionen foregår under farmaceutisk kontrol. Denne type kontrol, er din garanti for at produkterne fra A. Vogel er af høj kvalitet. 

De fleste af de brugte urter dyrkes økologisk i egne væksthuse, og bruges indenfor 24 timer efter høstning Dette sikrer en høj kvalitet og altid gode, friske råvarer i A. Vogels produkter.


Vælg dit naturlægemiddel/kosttilskud fra A. Vogel

Det er aldrig for sent at støtte naturen i dens trang til at helbrede, fordi naturens lov handler om at bevare livet. Dette støtter du ved at bruge et produkt fra A. Vogel. Planterne der indgår i produkterne, indsamles og dyrkes med omtanke for natur og miljø – og selvfølgelig for dig som bruger.

I vores sortiment af A. Vogel produkter, finder du kosttilskud og naturlægemidler som:


Echinacea 

Echinacea er et naturligemiddel med indhold af rød solhat – også kaldet echinacea, og har et højt indhold af alkamider. Bruges ofte i forbindelse med forebyggelse og lindring af forkølelse. Du kan vælge echinacea i dråbeform og som spray. 


Sinuforce næsespray

Næsesprayen kan bruges til at lindre næsekatar, tilstoppet og løbende næse. Sprayen er udelukkende baseret på æteriske olier, og indeholder derfor ingen kunstige tilsætningsstoffer. 


Bronchoforce

Dråberne indeholder bl.a. vedbend, havetimian og lakridsrod. Blandes i et glas vand og drikkes 4 gange dagligt.


Hoste spray

Brug A. Vogels hoste spray hvis du lider af tør hoste eller krillerhoste. Kan bruges til børn fra 4 år og voksne. Læs altid indlægssedlen inden brug. 


Hvordan laves produkterne fra A. Vogel?

Alle A. Vogels produkter fremstilles af friske planter. Dermed bevares planternes aktive stoffer, og disse kommer dig og din krop til gode. Planterne der bruges i A. Vogels produktion, dyrkes økologisk eller indsamles vildt i naturen. 
Når planterne er høstet og indsamlet, går der ikke mere end det døgn før de er blevet anvendt i fremstillingen af de kendte produkter fra A. Vogel. 


Køb A. Vogel kosttilskud på Mecindo.dk

Vælg de A. Vogel naturlægemidler og kosttilskud du har brug for, og få dem leveret inden for kun 2-4 hverdage. Vælg mellem bestsellerne Echinacea, Sinuforce og Bronchoforce til billige priser.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail eller telefon.

Læs mere Skjul