A Pure Mind

Ansigts- og massageruller fra danske A Pure Mind er skønhed og velvære for hele kroppen.  Den løsner spændinger, øger blodcirkulationen og giver huden en flot naturlig glød. Læs mere om produkterne fra A Pure Mind nederst på siden, og køb din nye rulle online i dag.


Hvem er A Pure Mind?

A Pure Mind er en dansk virksomhed med Tove Resen som grundlægger, der fremstiller smykker, ansigtsruller og andre produkter af natursten og krystaller. Ifølge A Pure Mind kan deres produkter støtte og hjælpe dig på din livsrejse. 

 

A Pure mind: Skønhed til din krop

Natursten og krystaller er smukke, naturlige og med hver sin betydning. Det betyder, at du kan vælge et produkt med den type sten der passer bedst til lige netop dig. 

 • Rosa kvarts: Styrker kærligheden samtidig med at den giver ro og harmoni
 • Jade: Styrker tålmodigheden og din koncentrationsevne
 • Bjerg krystal: Styrker din evne til at tænke klart
 • Sodalit: Styrker din evne til at bevare overblikket
 • Ametyst: Styrker selvtilliden og giver ro
 • Black Stone: Styrker modet samt den maskuline energi
 • Picasso Jaspis: Styrker evnen til at nyde livet
 • Dalmatiner Jaspis: Styrker samhørigheden og giver glæde
 • Tiger øje: Styrker evnen til at se sangheden i øjnene
 • Ocean Jaspis: Giver indre styrke og bringer lykke
 • Zebra Jaspis: Styrker evnen til at bevare ro og være kreativ

 

Ansigts- og massagerulle

Et af de mest populære produkter fra A Pure Mind er deres ansigtsrulle, også kaldet face roller. Vi har et stort udvalg her på mecindo, men hvad er det de gør?

Ansigtsrullen stammer fra Kina, hvor de er blevet brugt i årevis som en den af den daglige skønhedspleje. Du kan bruge ansigtsrullen på flere forskellige måder og på forskellige steder af kroppen. Dog er det en god idé at vælge en ansigtsrulle til ansigtet, og en massagerulle til kroppen. Når du bruger ansigtsrullen, giver du ansigtet en blid og yderst behagelig massage, der kan give resultater som:

 • Reducering af hævelser
 • En kølende effekt
 • Øget blodcirkulation
 • Bedre produktudnyttelse

Hvis du døjer med uren hud, irritation eller andre hudproblemer, kan du med fordel bruge en Repair Rulle fra A Pure Mind. En repair rulle har to ruller, hvoraf den ene har riller. Rillerne stimulerer huden og er særligt velegnet til uren hud, rynker, pigmentforandringer og solskader. 

Hvis du vælger en massagerulle til kroppen, opnår du de samme skønne virkninger, som ved brug af ansigtsrullen. 

 

Rengøring af din ansigts- og massagerulle

Husk altid at rengøre din rulle efter brug. Tør den af med en våd klud og læg den derefter et tørt sted. Skulle din ansigts- eller massagerulle begynde at rulle mindre, kan du smøre den med helt almindelig olivenolie. 

 

GUA SHA: Naturlig ansigtsbehandling

GUA SHA er en gammel og kendt ansigtsbehandling, hvor natursten og krystaller bruges til at massere ansigtet i dybden. Når du masserer huden ved hjælp af GUA SHA, reduceres mængden af affaldsstoffer i huden, men blodcirkulationen øges også. 

Udvalget af sten til GUA SHA er stort, og vi anbefaler, at du vælger en hjerteformet til brug i ansigtet. 

 

Køb A Pure Mind produkter på mecindo.dk

Prøv en af de skønne ansigts- eller massageruller fra A Pure Mind og få en afslappet ansigtsmuskulatur, en øget blodcirkulation og masser af velvære. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

 

Læs mere Skjul