A Green Way

A Green Way

Bekæmp insekter effektivt med insektfælder fra A Green Way. Fælderne indeholder ikke gift, men virker hurtig og effektivt. Du finder insektfælder til indendørs- og udendørsbrug her på mecindo.dk. Læs mere om A Green Way og køb dine insektfælder online allerede i dag.


Hvad er A Green Way?

A Green Way er bæredygtige, giftfri alternativer til traditionel insekt- og skadedyrsbekæmpelse i hjemmet. Når du vælger et Green Way produkt til skadedyrsbekæmpelse, er dum ed til at begrænse det unødige forbrug af insektgifte. 


Hvordan virker insektfælderne fra A Green Way?

Det er faktisk ganske enkelt. Fælderne indeholder ikke insektgifte, men er fremstillet med duftstoffer, væsker, klister eller gær. Når de forskellige typer insekter møder fælden, tiltrækkes de af den og fanges i den. I fælden kan de ikke finde ud igen, og de bliver derfor nemt, hurtigt og enkelt uskadeliggjort. 


De mest populære A Green Way produkter

 • A Green Way melmølfælde
  Melmøl er møl der går i fødevarer – primært mel, pasta, sukker osv. Desværre er skaden ofte sket når først melmøllen opdages. Når først de er i fødevarerne er der ikke andet at gøre, end at smide det hele ud. Med melmølfælden fra A Green Way kan du effektivt forebygge angrebet og forekomsten af melmøl. Fælden er helt uden gift, og så er den ikke forbundet med luftgener. I fælden er der duftferomoner samt klister hvori møl fanges. Skulle en møl finde vej til dit køkken, vil den blive fanget i fældet inden den spiser og lægger æg i dine fødevarer.

 • A Green Way klædemølfælde
  Klædemøl er møl der bor i tøjskabe og skuffer, hvor de laver huller i tøjet samt andre tekstiler som f.eks. duge. Faktisk er det ikke selve møllen der laver hullerne, men dens larver der hurtigt klækkes, efter møllen har lagt æg. Hav en klædemølfælde stående fast i dine skabe, og undgå mølædt tøj og tekstiler.
   
 • A Green Way fluefælde, udendørs
  Fang fluerne inden de når ind i huset. Den udendørs fluefælde fra A Green Way er en pose med et lokkestof der effektivt tiltrækker fluerne. Når først fluerne er kommet ind i fælden kan de ikke komme ud igen. I fælden er der desuden tilsat en form for gær, der når fluerne kommer ind i fælden, opløser dem. Det betyder, at fælden i alt kan fange op til hele 20000 fluer. 

 • A Green Way æbleviklerfælde
  Vil du gerne nyde dine æbler og pærer – og gerne uden orm? Der er ikke noget mere surt, end at finde de lækre modne æbler fyldt med huller og orme. Med æbleviklerfælden kan du blive for ormene. Fælden skal hænges op i træerne inden de begynder at blomstre. Når æblevikleren, et insekt, kommer til træerne for at lægge æg, vil de søge mod fælderne i stedet. Dermed fanges insekterne og får ikke mulighed for at lægge æg, som senere bliver til larver. Ligesom alle andre produkter fra A Green Way, indeholder æbleviklerfælden heller ikke gift. 


Hvorfor angribes hjemmet af insekter?

Det er helt naturligt at der kommer insekter ind i hjemmet. Med åbne vinduer, døre og udluftningshuller kan det ikke undgås. Det er først et rigtigt problem, når mængden af insekter bliver for stor, eller når det er skadedyr der kommer ind i hjemmet.

Hvis du vil forebygge invasionen af insekter, er det vigtigt at du gør rent. Støvsugning fjerner både den mad insekterne lever af, men kan også fjerne selve insekterne og deres æg. Sørg for at støvsuge revner, skuffer og skabe og andre små åbninger hvor insekterne kan bo.

Efter støvsugning er de giftfri insektfælder fra A Green Way perfekte til at forebygge fremover, men også til at bekæmpe eventuelle insekter der stadig er i huset, eller som kommer igen.  

Undgå at have madrester liggende fremme og undgå fugt. Har du fugtproblemer er det noget der kræver hurtig handling. 


Køb A Green Way insektfælder på mecindo.dk

Kom insekter til livs inden- og udendørs. Slip for møl i mad, tøj og myrer i hele hjemmet. Du finder insektfælder til alle typer insekter, og det bedste af det hele er, at de virker – selvom de ikke indeholder gift. Vælg de insektfælder der passer til dit behov, og køb dem online her på mecindo.dk allerede i dag. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. 

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul