A Green Way

Bekæmp insekter effektivt med insektfælder fra A Green Way. Fælderne indeholder ikke gift, men virker hurtig og effektivt. Du finder insektfælder til indendørs- og udendørsbrug her på mecindo.dk. Læs mere om A Green Way og køb dine insektfælder online allerede i dag.


Hvad er A Green Way?

A Green Way er bæredygtige, giftfri alternativer til traditionel insekt- og skadedyrsbekæmpelse i hjemmet. Når du vælger et Green Way produkt til skadedyrsbekæmpelse, er dum ed til at begrænse det unødige forbrug af insektgifte. 


Hvordan virker insektfælderne fra A Green Way?

Det er faktisk ganske enkelt. Fælderne indeholder ikke insektgifte, men er fremstillet med duftstoffer, væsker, klister eller gær. Når de forskellige typer insekter møder fælden, tiltrækkes de af den og fanges i den. I fælden kan de ikke finde ud igen, og de bliver derfor nemt, hurtigt og enkelt uskadeliggjort. 


De mest populære A Green Way produkter

 • A Green Way melmølfælde
  Melmøl er møl der går i fødevarer – primært mel, pasta, sukker osv. Desværre er skaden ofte sket når først melmøllen opdages. Når først de er i fødevarerne er der ikke andet at gøre, end at smide det hele ud. Med melmølfælden fra A Green Way kan du effektivt forebygge angrebet og forekomsten af melmøl. Fælden er helt uden gift, og så er den ikke forbundet med luftgener. I fælden er der duftferomoner samt klister hvori møl fanges. Skulle en møl finde vej til dit køkken, vil den blive fanget i fældet inden den spiser og lægger æg i dine fødevarer.

 • A Green Way klædemølfælde
  Klædemøl er møl der bor i tøjskabe og skuffer, hvor de laver huller i tøjet samt andre tekstiler som f.eks. duge. Faktisk er det ikke selve møllen der laver hullerne, men dens larver der hurtigt klækkes, efter møllen har lagt æg. Hav en klædemølfælde stående fast i dine skabe, og undgå mølædt tøj og tekstiler.
   
 • A Green Way fluefælde, udendørs
  Fang fluerne inden de når ind i huset. Den udendørs fluefælde fra A Green Way er en pose med et lokkestof der effektivt tiltrækker fluerne. Når først fluerne er kommet ind i fælden kan de ikke komme ud igen. I fælden er der desuden tilsat en form for gær, der når fluerne kommer ind i fælden, opløser dem. Det betyder, at fælden i alt kan fange op til hele 20000 fluer. 

 • A Green Way æbleviklerfælde
  Vil du gerne nyde dine æbler og pærer – og gerne uden orm? Der er ikke noget mere surt, end at finde de lækre modne æbler fyldt med huller og orme. Med æbleviklerfælden kan du blive for ormene. Fælden skal hænges op i træerne inden de begynder at blomstre. Når æblevikleren, et insekt, kommer til træerne for at lægge æg, vil de søge mod fælderne i stedet. Dermed fanges insekterne og får ikke mulighed for at lægge æg, som senere bliver til larver. Ligesom alle andre produkter fra A Green Way, indeholder æbleviklerfælden heller ikke gift. 


Hvorfor angribes hjemmet af insekter?

Det er helt naturligt at der kommer insekter ind i hjemmet. Med åbne vinduer, døre og udluftningshuller kan det ikke undgås. Det er først et rigtigt problem, når mængden af insekter bliver for stor, eller når det er skadedyr der kommer ind i hjemmet.

Hvis du vil forebygge invasionen af insekter, er det vigtigt at du gør rent. Støvsugning fjerner både den mad insekterne lever af, men kan også fjerne selve insekterne og deres æg. Sørg for at støvsuge revner, skuffer og skabe og andre små åbninger hvor insekterne kan bo.

Efter støvsugning er de giftfri insektfælder fra A Green Way perfekte til at forebygge fremover, men også til at bekæmpe eventuelle insekter der stadig er i huset, eller som kommer igen.  

Undgå at have madrester liggende fremme og undgå fugt. Har du fugtproblemer er det noget der kræver hurtig handling. 


Hvepse i hus og have

Du kender det sikkert. Du sidder i haven, på terrassen, altanen eller har vinduet åben. Pludselig er hvepsen der og kredser om din mad eller din kolde sukkerholdige drik. De er ikke til at komme af med og vifter man dem væk, bliver de aggressive. Måske har du endda prøvet at blive stukket af en? Et hvepsestik gør utroligt ondt, hvilket skyldes den gift som kommer ind i huden.

Hvis du gerne vil være fri for hvepsene, har A Green Way en effektiv hvepsefælde – selvfølgelig uden gift ligesom alle deres andre insektfælder.

Fælden hænges op i haven eller nær hvor hvepsene ikke skal komme. I fælden hældes det medfølgende hvepselokkemiddel som lokker hvepsene ind i fælden. Derefter kan hvepsene ikke finde ud. Det smarte ved fælden er, at den er udviklet til kun at fange hvepse – ikke andre nyttedyr som f.eks. bier.

Skulle det være tilfældet, at du har utroligt mange hvepse, kan det være du har et helt hvepsebo i haven. Her er en fælde desværre ikke nok, og i stedet bør du få hvepseboet fjernet. 


Myrer der kribler og krabler

Små myrer der hurtigt bliver til mange. Har du fået besøg af myrer i dit hjem kan det skyldes at du har det fugtigt, eller at du har søde sager liggende fremme. Myrer kommer hurtigt hvis omgivelserne er egnende for dem. Mange myrer kan ødelægge fuger på både badeværelset, i køkkenet og mellem mursten. Derfor kan du vælge en SpinoWay myrelokkedåse som er hurtigvirkende og perfekt til økologiske hjem og haver.


Køb A Green Way insektfælder på mecindo.dk

Kom insekter til livs inden- og udendørs. Slip for møl i mad, tøj og myrer i hele hjemmet. Du finder insektfælder til alle typer insekter, og det bedste af det hele er, at de virker – selvom de ikke indeholder gift. Vælg de insektfælder der passer til dit behov, og køb dem online her på mecindo.dk allerede i dag. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

Læs mere Skjul