2 Vitabiotics vitaminer og kosttilskud køb online her!

Vitabiotics


Viser 1 til 17

Vitabiotics

Vitabiotics er en britisk virksomhed som er engageret i folkesundhed og analyser deraf.
Vitabiotics har produceret innovative sundhedsplejeprodukter i mere end 40 år. I løbet af de år skabt en unik portefølje af produkter på forkant med den videnskabelige udvikling i nøglesektorer herunder ernæring og kvinders sundhed. Vitabiotics er designet til at give maksimal effekt ved at støtte den menneskelige krop i sine egne naturlige processor og produkterne udvikles ud fra den nyeste forskning og er produceret efter de højeste farmaceutiske standarder.
Innovation er nøglen til Vitabiotics succes. Dette betyder at de altid vil være på forkant med international research, samtidigt med de vil lytte til deres kunders specifikke behov.
Vitabiotics garanterer de højeste teknologiske færdigheder og en dedikation til kvalitet.

Feroglobin

Feroglobin er et velbalanceret kosttilskud med Jern, Zink & B-vitamin. Den er designet til at give kroppen den ideelle mængde vitaminer og mineraler. Jern er rigtig vigtig for produktionen af røde blodceller og bidrager til den normale funktion af immunforsvaret og den kognitive funktion.
Der kan være mange årsager til at man har behov for at jerntilskud, men nogle kan have særligt brug for et tilskud af jern, disse kan være: Gravide, Atleter, Børn i voksealderen eller Kvinder under menstruation.

Blodsukker

I en travl hverdag kan det være svært at sørge for at spise rigtigt og sundt. Dette kan gøre det svært at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Derfor har Vitabiotics udviklet et kosttilskud kaldet Diabetone som kan hjælpe dig med at stabilisere dit blodsukker. Det indeholder 21 aktive næringstoffer såsom Krom, Zink, B6 Vitamin og B1 Vitamin.