Vegetabilsk glucosamin til vegetarer

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i kroppen, fremstillet af glucose og aminosyren glutamin.
Glucosamin er nødvendig for at producere glycosaminoglycan, hvilket er et molekyle, der anvendes ved dannelse og reparation af brusk og andre kropsvæv.
Desværre forringes kroppens produktion af glucosamin med alderen, så dannelsen bliver langsommere og det kan derfor være hensigtsmæssigt at købe glucosamin som et ekstra kosttilskud.
Vegetabilsk glucosamin har samme gode effekt som den traditionelle skal-dyrs afledte variant.
Disse glucosamin produkter er afledt af svampearten Aspergillus Niger, indeholder ingen animalske ingredienser og er dermed velegnet til såvel vegetarer som veganere.


Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Vegetabilsk glucosamin til vegetarer

Vegetabilsk glucosamin

Glucosamin er et stof, der findes naturligt i kroppen, fremstillet af glucose og aminosyren glutamin og kendes også under andre navne såsom; glukosamin, glucosamin sulfat, glukosamin sulfat, glucosamin-hydrochlorid, n-acetyl-glucosamin, chitosamin.
Glucosamin er nødvendig for at producere glycosaminoglycan, hvilket er et molekyle, der anvendes ved dannelse og reparation af brusk og andre kropsvæv. Desværre forringes kroppens produktion af glucosamin med alderen, så dannelsen bliver langsommere og det kan derfor være hensigtsmæssigt at købe Glucosamin som et ekstra kosttilskud.
Vegetabilsk glucosamin har samme gode effekt som den traditionelle skal-dyrs afledte variant, men er afledt af svampearten Aspergillus Niger, og indeholder ingen animalske ingredienser.

Bivirkninger og sikkerhed ved vegetabilsk glucosamin

Der er nogle beviser der tyder på, at glucosamin, i doser anvendt til behandling af slidgigt, kan forværre blodsukker, insulin og / eller hæmoglobin A1c (en test, der måler, hvor godt blodsukkeret er blevet kontrolleret i løbet af de foregående tre måneder) niveauer i mennesker med diabetes eller insulinresistens.