Kaffe

Lækker kaffe i mange varianter.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 20

Kaffe

Equal Exchange - billig kaffe af god kvalitet

Kaffen fra Equal er økologiske, hele bønner. De gode blandinger af forskellige kaffebønner fremhæver smagen i den endelige blanding. Prøv f.eks Equal Exchange Medium Roast Coffee. Den har et lavt syreindhold, og den smager fortræffeligt!

Instant kaffe og hele kaffebønner

Kaffen fra Clipper er økologiske kaffebønner, som også er dyrket efter Fairtrade principperne. Den gode kaffe fra Clipper fås også som koffeinfri kaffe - prøv Clipper Koffeinfri Kaffe. Der er bønner fra Papua New Guinea og en Clipper One for the Road Kaffe, som er en stærk kaffe. Kaffen fra Clipper fås desuden som instant kaffe. 

Arabica kaffe

Clipper Rich Roast Instant Kaffe - er en koffeinfri arabica kaffe og prøv de smarte Clipper Instant koffeinfrikaffe i praktiske sticks - det er nemt og hurtigt. Hvis du køber kaffen i store portioner, sikrer du dig også billig kaffe - Clipper Arabica Instant Kaffe fås i en 500 g pakning, Equal Exchange Espresso Coffee fås i en 1 kg pakke og Weider Whey kaffen indeholder 908 gram. Kaffen fra Weider Whey har et højt indhold af koffein.