2 Higher Nature kosttilskud | Køb hos Online Apoteket - Mecindo.dk

Higher Nature


Viser 1 til 24

Higher Nature

Higher Nature er et af verdens førende mærker inden for vitamin og kost-tilskuds industrien. Higher Natureer især kendt for deres videnskabelige tilgang til kosttilskud, og denne minutiøse og grundige gennemgang af deres produkter, sørger for at de har markedets højeste kvalitet.


Nu hvor de har opnået dette fantastiske ry for høj kvalitet i deres produkter, er det ikke noget de vil lade slippe fra sig. Derfor har de meget høje krav til deres kvalitetskontrol, og kun det bedste af det bedste kan få et Higher Nature mærke på sig.

Brian og Celia Wright har skabt firmaet, og det er deres innovative tilgang til ernæring og vitamintilskud der danner fundamentet for Higher Nature's markedsfilosofi.

True Foods – naturlige kosttilskud

Higher Nature's nyeste produktserie kaldes True Foods. True Foods er en samling kosttilskuds produkter, der drager fordel af den komplekse struktur af vitaminer som sund og nærende mad har fra naturens side.

Disse produkter indeholder ikke som mange andre typiske kosttilskud syntetiske vitaminer og næringsstoffer, men baseret deres næringsindhold på vitaminer og mineraler udvundet fra frugter, urter og andre gavnlige kilder til næring fra naturen.

Derfor vil man få den samme næring og den samme virkning ved at tage kosttilskud fra True Foods, som man ville ved at spise lækre grøntsager og andre sunde råvarer. Fordi at True Foods serien lægger sig så tæt op af egentlige råvarer, er store doser unødvendige, da kroppen har let ved at genkende strukturen i disse tilskud. Udover at være rig på vitaminer bidrager True Foods også med essentielle aminosyrer. 

Fordele ved True Food serien af kosttilskud:

  • Laves af gode, naturlige råvarer.
  • Bedre absorption i kroppen, hvilket overflødiggøre kraftige doseringer.
  • Laves under stram kvalitetskontrol
  • Sparer kroppen for mange unødvendige kemikalier og syntetiske tilsætningsstoffer.
  • Velegnet til vegetarer og veganere

 

Køb Higher Nature hos Mecindo.dk

Hos Mecindo har vi meget strenge kvalitetskrav til vores produkter, og derfor er Mecindo og Higher Nature et ideelt match. Vi kan 100% stå inde for deres fantastiske og sunde produkter, og derfor er vi glade for at kunne præsentere en stor del af netop disse på vores hjemmeside.