Elektrolytter

Optimal væskeoptagelse under hård træning.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 12

Elektrolytter

Elektrolytter - køb opløselige tabletter med lækker smag.

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af elektrolyt tabletter, der opløses i vand. Vi har produkter fra flere producenter og med forskellige smagsvarianter. Prøv f.eks. High5 Zero Xtreme med grapefrugt smag, som indeholder både elektrolytter og koffein. Eller den lækre Nuun Drik - Tri Berry, med en frisk smag af røde bær. Du kan genoprette din væske- og elektrolytbalance, hvis du sørger for at spise efter træning, men for dem, som ikke gør det, er det en god idé at indtage væske tilsat elektrolytter

Køb elektrolytter til behandling af diarré og opkast.

Drikke tilsat elektrolytter bruges også til både børn og voksne, der har diarré eller opkast. Prøv f.eks. Dioralyte Breve med citrus eller en af de andre gode smage, som opløses i vand og er nemme at indtage, når man er syg. 

Elektrolyt drikke mens du træner

Får du ikke nok natrium, kan dit nervesystem blive påvirket. Og jo mere du sveder - altså hvor længe du træner, og hvor varmt der er, der hvor du træner, jo mere natrium sveder du ud, og jo mere har du brug for at indtage, både imens og efter du træner. Elektrolytter er med til at opretholde væskebalancen og og fremmer faktisk din lyst til at drikke. Det er derfor vigtigt, at du indtager en elektrolyt drik, mens du træner.