2 9Bar er muslibarer, Økologiske & Veganske | Køb billigt på - Mecindo.dk

9Bar


Viser 1 til 21

9Bar

Mere end en traditionel Muslibar

9Bar er lækre, Muslibarer – mange af varianterne er oven i købet også Veganske & Økologiske.
9bars får deres navn fra deres stjerne ingrediens, hampefrø. Disse små smøragtige frø er noget af en sjældenhed i og med de er en komplet protein kilde - hvilket betyder at de indeholder de 9 essentielle aminosyrer, som vores krop har brug for. Det er her 9 i 9bar kommer fra. Hver type 9bar vil ernæringsmæssigt give dig en sund og langsom frigivelse af energi, når du har brug for det. 

Naturlige Ingredienser

Disse lækre muslibarer er pakket med naturlig energi i form af protein som forsyner dem som har en aktiv livsstil. 9Bar har virkelig gjort sig umage med at lave en fantastisk, nærende serie af muslibarer som er glutenfri og har et reduceret indhold af sukker og fedt. med et naturligt højt indhold af fibre & protein.
9Bar barer har et højt fiberindhold og er dermed en kilde til magnesium, som bidrager til en normal energigivende metabolisme(forbrænding).

"The power of seeds + The power of deeds"

Hos 9Bar går de meget op i at give noget tilbage til befolkningen. Derfor har de opstartet et nyt initiativ med et slang - som på engelsk rimer, "Styrken fra frø giver styrke til gerninger". For hver muslibar 9Bar de sælger, gives natlys til ét afrikansk barn. Lyset kommer fra solcelledrevede lamper. Derfor kan du næste gang du sætter tænderne i en lækker 9Bar, nyde den gode samvittighed, ved at vide du har hjulpet et afrikansk barn med, eksempelvis, at læse sine lektier efter solen er gået ned.

9 Bar til enhver situation

Vi kender alle sammen til at have fart på og nogle gange kan det blive svært at nå det hele.
Men uden energi, er det helt sikkert at du ikke kan yde dit bedste. Eksempelvis kan du prøve 9 Bars morgenmadsbarer – som du nemt kan tage med på vejen, eller som en eftermiddagssnack som holder dig fokuseret og tillader dig at præstere.