Biogan Økologisk Sojamel
Økologisk ristet soyamel
500 g
Vejl. Pris 32,95 kr
27,95 kr
Tidsbegrænset tilbud
Spar 5,00 kr
24 dage tilbage
Tidsbegrænset tilbud
Spar 5,00 kr
24 dage tilbage
På lager |
Levering 1-2 dage
Se forsendelsesomkostninger
Se forsendelsesomkostninger
Beskrivelse
Sojamel fremstilles af sojabønner. Det har et meget højt indhold af protein og bruges til berigelse af mel, fars og andre fødevarer.
Soyamel blev udviklet i 1940erne. Det bruges til at forlænge holdbarheden og forbedre strukturen på en række produkter. Melet er fri for gluten, så det kan ikke erstatte al hvede eller rugmel ved brødproduktion, men op til ca. 15 % kan blive anvendt for at give et friskt og tæt brød med en nøddeagtig duft.
Produktbeskrivelse fra leverandør
Brugsanvisning og forholdsregler:
Sojamel fremstilles af sojabønner. Det har et højt indhold af protein og bruges til berigelse af mel, fars og andre fødevarer.
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
---|---|
Energi | 1685 kJ / 403 kcal |
Fedt | 21 g |
-heraf mættede fedtsyrer | 3,0 g |
Kulhydrat | 3,0 g |
-heraf sukkerarter | 3,0 g |
Kostfibre | 19 g |
Protein | 41 g |
Salt | 0,01 g |